Wie zit er achter Bonbondoos.nl?

Dat ben ik: Henk Schelling. Ik neem u mee in onze wereld van bonbondoosjes en toebehoren!

Bonbondoos.nl is onderdeel van Kdoos Verpakkingen. Ruim 40 jaar geleden zette ik mijn eerste stappen in de wereld van etaleren. Deze ervaring vormde de basis voor wat nu Kdoos Verpakkingen is: mijn creativiteit uiten in het produceren van kwalitatief hoogwaardige bonbondoosjes.
Met oog voor vorm, kleur en detail ontwerpen en produceren we verpakkingen die niet alleen uw product, maar ook uw merk versterken.

Ik stel u graag voor aan de mensen achter de schermen die uw bonbondoosjes tot leven brengen.

  • De Machine Specialist: Rinse zorgt voor de bediening van de machines die nodig zijn voor de productie van de bonbondoosjes. Een paar voorbeelden van machines: de stansmachines, de vouw-plakmachine, de lamineermachines, de foliedrukmachines, de snijmachine en de cacheermachine. 
    Dit alles tezamen zorgt voor een mooi product;
    dat de productie op gang blijft en dat er een constante kwaliteit geleverd wordt.
  • De Decoratie Expert: Karin maakt met gevoel voor detail handgemaakte kant-en-klare strikken. Hiermee kunt u uw doosjes op een eenvoudig manier zelf decoreren. Daarnaast doet Karin tal van verschillende werkzaamheden op de werkvloer.
  • De Drijvende Kracht: Dat ben ik, Henk. Ik vind persoonlijk, klantgericht contact erg belangrijk. Ik zorg dat in alle facetten van het werk op de werkvloer alles zo soepel en efficiënt mogelijk verloopt. Ik werk mee op alle fronten. Van het bedienen van machines, het opzetten van doosjes, bestellingen klaarzetten en deze regelmatig zelf wegbrengen, de voorrraad beheren tot de administratie doen. Alles voor een tevreden klant.

Flexibiliteit en Kwaliteit

Kdoos Verpakkingen mag dan een kleinschalig bedrijf zijn, onze ambitie en onze mogelijkheden zijn groot. Deze kleinschaligheid maakt ons flexibel en in staat om nauw contact met onze klanten te onderhouden. Wij zijn trots op ons werk en op de relaties die we door de jaren heen hebben opgebouwd.

Wij nodigen u van harte uit om rond te kijken in onze webshop Bonbondoos.nl

Laat u inspireren door de mogelijkheden en neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Een hartelijke groet, mede namens Rinse en Karin,

Henk Schelling