Wie zit er achter Bonbondoos.nl?

Dat ben ik, Henk Schelling, ooit begonnen als etaleur, en nu al meer dan 30 jaar actief met mijn eigen productie van bonbondoosjes.

Mijn bedrijf heet Kdoos Verpakkingen en bevindt zich in Amsterdam Osdorp.
De webshop heet Bonbondoos.nl 
Kdoos Verpakkingen is een kleinschalig bedrijf met een zeer enthousiast team.
Doordat we een klein bedrijf zijn, krijgt u mij of mijn naaste medewerkster aan de telefoon, waardoor er een korte lijn is tussen u en ons. Dat is wel zo prettig voor de communicatie. De relatie met u als klant vinden wij belangrijk. Doordat we kleinschalig zijn, kunnen wij ons heel flexibel bewegen.

We maken hoge en lage bonbondoosjes in allerlei soorten en maten. Kubussen zitten ook in ons assortiment. Evenals verzenddoosjes die door de brievenbus passen.
Wat ons onderscheidt, is dat we zowel de bonbondoosjes als de kubussen kunnen leveren in 32 basic kleuren (gedeeltelijk op voorraad) en natuurlijk in diverse leuke dessins en metallics.
Uniek is dat wij al vanaf 24 stuks leveren. Dus zeer kleine afnames wat voor u als klant heel aantrekkelijk kan zijn. We hebben wisselende collecties. Bovendien hebben we een grote collectie prachtige linten. Zo ook divers decoratiemateriaal.

En sinds 2021 hebben we door onszelf gemaakte 'kant en klare' strikken waarmee u uw doosjes op eenvoudige wijze zelf kunt decoreren. 

We hebben een beperkte voorraad doosjes, maar door onze eigen productie kunnen wij snel opschalen in het aantal doosjes.

We leveren met name aan banketbakkers, bakkers, chocolatiers, patissiers en groothandels.
Helaas niet aan particulieren.

Wij zijn trots op onze producten en nodigen u van hàrte uit om rond te kijken in onze webshop Bonbondoos.nl
Voorheen kon u onze showroom bezoeken, maar nu wij deze mooie webshop hebben, is de showroom definitief gesloten. A
fhalen van goederen is mogelijk na aanmelding.

Het meest efficiënte, zowel voor u als voor ons,  is als u uw bestelling via de webshop doet.

Een hartelijke groet, mede namens het team,

Henk Schelling